Skip to content

Introduktion til mig og hvorfor jeg laver Unbreakablemom

Introduktion til mig og hvorfor jeg laver Unbreakablemom

 
 
00:00 / 29:30
 
1X
 

UBM er kaosset

UBM er træningen, og træningsmålene, som vi kæmper for.

UBM er erfaringer delt mellem seje kvinder

UBM er uperfekt

UBM er ikke noget glansbillede

UBM er opbakningen til dig, som føler dig kørt over af velmenende råd, tabuer og opskrifter på den perfekte graviditet og det perfekte børneliv som derefter følger.

 

Dette er den overordnede røde tråd i denne podcast serie. Jeg vil tage emner op med, hvad jeg mener er stærke, seje og fornuftige kvinder, som alle har oplevelser med emner omkring graviditet og træning, og baby og træning, og liv og træning.

Men aller først skal du lære mig lidt bedre at kende. Jeg ville egentlig helst slippe for, at sætte for meget fokus på mig selv, for så interessant er jeg slet ikke. Men du skal selvfølgelig have en fornemmelse af hvem jeg er, og hvor mine ideer og erfaringer kommer fra. Så nu giver jeg det et forsøg, og krydser fingere for at du stadig lytter med og at du finder min historie fængslende.

Hvorfor egentlig UBM….. fordi jeg fik ideen, kunne ikke slå den helt ud af hovedet, og blev enig med mig selv om, at jeg gerne ville være den slags forbillede for mine piger som tør. Som tør tro på sine ideer og i det mindste forsøge at leve dem ud i livet. Jeg vil ikke sidde engang om mange år, og sige gid jeg havde gjort det og det, og hvis jeg var ung igen ville jeg gøre sådan og sådan. SÅ når man har sagt A må man også sige B ergo måtte jeg reagere på denne ide og prøve at føre den ud i livet. Nå ja, så langt så godt.

Jeg er personlig træner og har trænet siden jeg var barn. Først håndbold, så konventionel styrke træning, så KB sport og nu crossfit. Jeg har været igennem 2 graviditeter som har været meget MEGET forskellige, og jeg har derved været så heldig at kunne drage meget forskellige erfaringer omkring graviditet og træning. I min anden graviditet blev jeg i den grad presset på min bevægelses frihed og på kroppen. Jeg udviklede graviditets betinget sukkersyge og var sygemeldt med bækkensmerter. Første graviditet var helt uden gener, og jeg trænede helt til det alle aller sidste, hvor jeg derved blev konfronteret med rigtig mange meninger om hvordan jeg BURDE gøre tingene.

Så altså lidt om mig i denne episode. Jeg håber du holder ved.

Hejhej

One Comment

  1. Regitse Regitse

    ❤️ Skøn podcast, godt gået UBM! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *