Skip to content

Intro til EP8

Intro til EP8

 
 
00:00 / 1:25
 
1X
 

”Unbreakablemom” er en podcast serie, som prøver at gøre træning under graviditet og efter fødslen til alle mors-eje. ”Unbreakablemon” hylder det uperfekte, det akavet og det vi alle tænker men sjældent taler om.

Cecilie Høgsbro er mange ting. Først og fremmest er hun et fantastisk inspirerende menneske. Hun er mor. Hun er forlovet. Hun arbejder. Og så er hun nysgerrig og dejlig nørdet.

Hun har et hav af forskellige trænings certifikater, hun går all in i de ting som interessere hende. Men hun har også lært at acceptere hendes egne begrænsninger og hun har lært at prioritere. Denne episode skulle primært have handlet om vores fælles vej ind i crossfit, hvordan det hele begyndte og hvorfor vi elsker sporten. Men kom mere til at handle om at finde balancen i det nye liv som mor.

Jeg håber, at du kære lytter, kan se igennem fingere med, at jeg snakker – og griner, alt for meget. Og jeg håber du har tålmodigheden til at høre denne episode til ende, for Cecilie har virkelig mange guldkorn til dig.

Vi lyttes ved i EP8 – det starter j et sted

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *