Skip to content

EP7 – Gå, bare gå og gå og gå

EP7 – Gå, bare gå og gå og gå

 
 
00:00 / 24:26
 
1X
 

“Unbreakablemom” er en podcastserie, som prøver at gøre træning under graviditeten og efter fødslen til alle mors-eje. “Unbreakablemom” hylder det uperfekte, det akavet og det vi alle tænker men sjælden taler om.

I dette afsnit handler det om min frygt for, at udvikle diabetes 2. Og så handler det om, og er en opfordring til, at gå. Træk din efter-fødsels-træning ned på et niveau hvor du selv kan være med, hvor din krop får ro til at restituere efter noget af en omgang (fødslen)! Vi kan alle gå. Gå lange ture med din barnevogn, hør en podcast (MIN) eller en anden god en. Og her vil jeg opfordre til at høre “Detox din hjerne”. Den er fantastisk. Eller “Harder to kill radio” eller “Plus en” eller “Serial” eller “Third ear” eller eller eller… der er SÅ mange gode derude.

Jeg håber, at der er noget i min snak du kan få noget ud af. Del endelig Unbreakablemom med dine venner og veninder, nok mest veninder. Og rate mig på ITunes. Og kommenter og skriv til mig. Unbreakablemom er også på instragram “Unbreakablemom.dk”

Vi høres

Hejhej

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *