Skip to content

Det skulle egentlig handle om SQUAT -men….

Det skulle egentlig handle om SQUAT -men….

 
 
00:00 / 1:11:59
 
1X
 
www.foednaturligt.dk

 

Som det sker af og til, ja så folder det planlagte sig ikke helt ud som planlagt. Hvilket jeg er svært glad for. Denne 10! episode er bestemt ingen undtagelse.

Jeg er taget til det smukke Nordsjælland, til Græsted, for at tale med Tine Rossel. Tine er fysioterapeut, mor til 3, og i min verden, en anelse alternativ. Hun har f.eks ikke stole rundt om hendes spisebord. Og så er hun bare vildt interessant og inspirerende. Hun lavet et kursus for gravide som hedder ”FØD NATURLIGT”, og så er hun, som jeg, fan af at squatte.

Og det var lige præcis SQUAT, jeg var taget op til hende for at tale om. For der er mange holdninger til at være gravid og squatte. Jeg selv blev det frarådet pga. bækkensmerter, og gjord mod al min egen overbevisning, som der blev sagt. Line derimod ser squattet som en naturlig bevægelse som KUN kan hjælpe den gravide. Super spændende emne. Som du jo kan lytte til i denne episode af Unbreakablemom.

Og her vil jeg gerne præsenter dig for mine egne noter, som jeg skrev da jeg hørte afsnittet igennem:

Nature movement – funktionel træning – naturtro træning – livsstil – mor til 3 – gravid træning – fød naturligt – hjemmefødsel – styrt fødsel – livsændrende oplevelse – irriterende type – den gode fødsel – den gode forberedelse – hoftecirkler – naturlige bevægelsesmønstre – kravle – stå på hænder – skovskiderstilling – fødekultur – sex – åben – tabu – squat it.

 

Er der noget som er iøjnefaldende???

SEX!

Du har læst rigtigt. Vi kommer vidt omkring. Du kan godt glæde dig.

Det er mit håb med denne podcast, at jeg får åbnet op for emner, betragtninger, råd, snakke som kan hjælpe dig. Jeg ved godt, at mine episoder er lange.. måske for lange, det arbejder jeg på. Men jeg mener bare, at de kvinder som jeg har med, virkelig har noget vigtigt og relevant at sige, og vi dermed bør lytte til dem. Så jeg giver dem lidt ekstra taletid. Jeg håber du vil syntes om denne episode. Og dele den med alle du kender. Spred det gode budskab – så at sige. Det vil gøre mig rigtig glad.

Jeg føler, at jeg lige må komme med en enkelt eller to disclaimer, bare sådan at I ikke kommer efter mig med høtyven. (til de københavnske lyttere, så er en høtyv en form for skovl, men bare til hø i stedet for jord. Den bliver også brugt som oprørs våben… Tænk på scenen fra ”Skønheden og Udyret” for landsbyboerne går i samlet flok op til Udyret..)

  • At skide er IKKE det samme som at føde.
  • Hvis du har stærke bækkensmerter, bækkenløsning, rygproblemer eller på anden måde en fysisk svær graviditet, så er squat ikke for dig. Men hør på hvad Line siger og brug det som giver mening for dig.

 

Rigtig god fornøjelse med denne 10! episode af Unbreakablemom.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *