Skip to content

Så er Unbreakablemom køreklar

Jeg vil bare lige hurtigt nævne, at du nu kan høre de første episoder af UnbreakableMom. Du kan hente den her fra hjemmesiden eller du kan høre den på Itunes.

Dette er som sagt, og skrevet før, et barselsprojekt, jeg næsten 100% selv står for. Simon hjælper mig med det tekniske nu og da, men ellers er der kun mig. Det betyder, at jeg ikke får lavet en ny episode om ugen, det betyder er lyden er noget møg og det betyder at der er ingen konsekvens er i hvornår nye episoder kommer op. For jeg får det lavet, når jeg får det lavet. Ind imellem baby, familie, træning og sommerferie.

I kan dog glæde jer til 3 episoder som er lige rundt hjørnet. Det ene er et goddaw til mig og det andet handler om bækkensmerter. Vi kender dem alle sammen. Os der har været gravide ihvertfald, men de sataner kommer i mange afskygninger. Jeg taler med Lene om hendes historie, som er et af de værste eksempler jeg kender og har hørt om. Men hendes historie er vigtig for den fortæller lige så meget om, at lytte til din egen krop, og om at dem af os der oplever smerter i perioder godt kan fortsætte vores træning. Hvis vi altså har lyst og kroppen siger “Ja tak!”

Jeg håber, at du vil nyde mine episoder på din gåtur i det gode sommervejr.

Tjuhej hvor det går og hejhej herfra.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *