Skip to content

Det er sååååå tæt på

SÅ SÅ SÅ! SÅ!

Nu sker der noget. Første episode er optaget, nu skal jeg bare liiiiige have fundet ud af alt det med udgivelse, upload, download, Itunes og alt det stå-hej. Så altså podcasten er på vej.

Og rigtig godt på vej. I første episode snakker jeg med Anne og Janany, og vi prøver at starte fra starten, men det stikker ret hurtigt af og vi kommer hurtigt omkring mange forskellige spændende emner. Det skal hurtigt lige nævnes, at jeg havde lavet et manus, men altså vi snakket jo bare. Så må vi lave mange flere episoder, så vi kan komme så godt rundt som muligt.

Vi optager i Puls 180 i Farum, efter dagens wod, og der er gang i biksen og babyerne er vågne. Det er rent ud sagt lidt et kaos, sådan rent optagelses-mæssigt, men jeg syntes faktisk det blev rigtig fint. Det blev faktisk cirka lige som jeg vil have det. En bid af virkeligheden, en snak om emner som interessere os, det stikker lidt af, og hvem har egentlig smidt et stykke tun i pant posen?

Episoden er på ingen måde perfekt. Men hvem er lige det? Jeg vil gerne hylde det u-perfekte. Væk med glansbillederne og “se-mig-jeg-har-lige-født-og-står-super-stramt-og-kan-alt-muligt”. Det er der INGEN der kan, og der er da absolut ingen almindelig nye mødre som kan følge med. Vi har alle et eller andet at bøvle med, og vi prøver alle bare så godt vi kan.

Jeg ønsker ikke at fortælle dig hvordan du skal træne og leve. Jeg vil bare fortælle dig, at vi alle fejler, ingen er perfekte. Og det er HELT OKAY.

Det var første episode. Dog ikke ude endnu, men på vej. Jeg håber virkelig at der kommer flere. Jeg skal ihvertfald prøve. Måske går der en uge, måske en måned for det her er et barsels-projekt, og nogle gange er der overskud på kontoen og nogengange er der ikke.

Så hæng i, og hæng ved. Og ta´da endelig UnbreakableMom med dig på dine gåture med barnevognen.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *