Skip to content

Intro

IMG_1849 (1)

Hej!

Jeg skød en lille video den anden dag. Bare lige for at sige HEJ og for at I kan se hvem jeg er. Den blev ikke perfekt. Det er der sjældent noget i mit liv der bliver. Den er til gengæld et rigtig godt eksempel på hvordan denne podcast kommer til at spænde af. For det bliver dejligt Uperfekt. Men det bliver ærligt. Med minus på filter, men der imod fuld knald på “bekymrings rynken”!

Det bliver mig alene. Det bliver primært på mine gåture med barnevognen. Men det bliver også sammen med andre mødre/mødre in spe, som er fantastiske på hver deres måde. Vi skal snakke. Vidt og bredt. Vi skal hylde det uperfekte, det tilfældige og det leverpostejs-fornuftige.

Emnerne kommer som udgangspunkt til at handle om graviditet og træning, og mor-træning, og mor kaos og familie og så håber jeg også at det kommer til at stikke lidt af. At vi kommer omkring emner som falder os ind. Lige der på vores gåtur. Jeg må med det samme gøre opmærksom på, at jeg ikke er hverken læge, jordmoder eller sundhedsplejerske. Men jeg har mine erfaringer som jeg gerne vil dele med jer, og det vil dem jeg snakker med også. Mit håb er så, at du på din gårtur med barnevognen, kan finde bits and pieces som du vil tage med dig videre. Ikke flere glansbilleder og store armbevægelser. Bare dig og din virkelighed. Og mig og min virkelighed.

Så lad os gå en tur sammen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *